Gastenboek

Datum: 14-11-2013

Door: Klaas Jan

Onderwerp: Re:nieuw

Ha, wat leuk dat je reageert!
Ik zou zeggen: zegt het voort. Hoe meer volgers, hoe leuker het wordt.

Vriendelijke groet,
Klaas Jan

Datum: 15-09-2013

Door: Ingrid

Onderwerp: Dior...

Doe elke man zo'n potje Dior Homme! Grinnik.

Datum: 03-07-2013

Door: Ingrid

Onderwerp: Afscheid

Mooi, mooi, mooi wat je geschreven hebt. Ik heb er veel over nagedacht. Dapper in de goede zin van het woord, met de nodige emoties. Zo werkt het toch? Voor mij is er maar een passend lied bij zo'n moment of beslissing. That leaving feeling van Stuart A. Staples (leadsinger Tindersticks solo). Ik mail het je wel ff. Grote groet, Ingrid

Datum: 03-07-2013

Door: Klaas Jan

Onderwerp: Re:Afscheid

Het is een heel proces geweest Ingrid. Een dergelijke beslissing neem je niet zomaar. Maar ik sta er voor 100% achter. Dat merkte ik direct aan mezelf nadat ik het wereldkundig heb gemaakt. Het gaf en geeft me een goed gevoel. Maar wel trots achter uitkijkend. Want ik heb weer veel nieuwe inzichten verkregen. En heb wat neer kunnen zetten.
Een prachtige muzikale omlijsting geef je er nog aan. Dank je wel hiervoor; ik hou van die stem.

Datum: 01-07-2013

Door: Bert

Onderwerp: Afscheid

Dat heb je weer treffend op z'n 100% KJ' s weergegeven maat! Kippe(n?)vel.
Na het voorproefje Gathering (lees ik dat nou goed in eerdere reactie "de nieuwe Gathering boeit me minder....??? Kreeg toch andere indruk afgelopen vrijdag). Gaan we komend weekend een topper (Atoms for Peace + subtopper (Editors) beleven + aantal andere surprises in petto om samen gepast bij je afscheid stil te staan! Vriend!
(En toch blij dat "Travel" je langs de Hemelpoorten sleurt en er niet doorheen.... maar dat terzijde...;-)

Datum: 04-06-2013

Door: Ingrid

Onderwerp: The Gathering

Mooi verhaal KJ. Ik zie jullie al helemaal staan. Vooraan. De een (misschien) wat rustiger de ander beweeglijk. Maar allebei genietend van deze gave band cq zangeres. Biertje. Glimmende ogen en bewonderende blikken om zoveel passie en goeie muziek uiteraard. Wow. Nu was ik zelf ook eens getuige van een optreden ;-). Een beetje 'wachtend' op het nummer Travel maar dat speelden ze toen niet, grrrr. Dat nummer staat nog steeds hoog op mijn favorietenlijst en sleurt je, volgens Bert, (om precies te zijn na 4.52 minuten) door de hemelpoorten. Dat kan ik beamen! Nogmaals mooi KJ! En wat vind je van de 'nieuwe' Gathering en Anneke solo?

Datum: 04-06-2013

Door: Klaas Jan

Onderwerp: Re:The Gathering

Je vangt de sfeer heel goed Ingrid! Zo was het in die dagen. Ik kijk er met ontzettend veel plezier op terug. Travel is inderdaad een werelds nummer. Bert typeerde het heel treffend. Ik ging al helemaal op in dat nummer maar Bert was de overtreffende trap. De nieuwe Gathering boeit me minder en Anneke is me te poppy geworden. Alhoewel ik haar laatste cd wel goed vindt. Maar de gouden tijden lijken voorbij..

Datum: 22-04-2013

Door: Bert

Onderwerp: Berlijn

Grote maat, wat heb je dat weer mooi weggeschreven. Voor mij hoofdzakelijk nieuwe achtergronden en feiten. Erg leuk om te lezen en kenmerkend hoe jij jeullie stedentrip hebt ervaren. Mooi man en vooral doorgaan! En ja songteksten komen in een heel ander perspectief wanneer het zo dicht bij komt als de "over de muur" tekst!

Datum: 14-04-2013

Door: Ingrid

Onderwerp: Hardloopmuziek

Hé KJ, ik kon je toch enige tijd niet meer op t web vinden? Anyway, gelukt! En leuk om je blog weer te kunnen lezen, zeg! Ben inmiddels een startende (maar fanatieke) hardloopster en heb daarvoor mijn ultieme playlist samengesteld. En schrik niet: er staan nog maar 3 nummers op. Daar staat nu in: Golden light van STRFKR (Miracle Mile), All's not lost van Thomas Dybdahl (Songs) en Late Night van Foals (Holy fire). Geen dramatische muziek, lekkere softe beat. Mooie instrumenten. Dat werk. Ik wil vleugels krijgen van de muziek en van mijn grensverleggende prestaties uiteraard. Maar dat heeft met elkaar te maken. Je voelt hem al aankomen :-)) een paar tips graag! Want drie nummers zullen snel vervelen. (JBM al eens opgesnord?) X

Datum: 21-04-2013

Door: Klaas Jan Dijkstra

Onderwerp: Re:Hardloopmuziek

Hoi Ingrid,

Wat leuk dat je mijn blog hebt gevonden, via Twitter kun je hem nu wekelijks volgen. Ik ben benieuwd wat je er van vind. Stoer dat je aan het hardlopen bent; ik reageer nog even op jou vraag.
Groet, KJ

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Nieuw bericht