Gastenboek

Datum: 15-03-2015

Door: Gert de Leeuw

Onderwerp: Albumhoezen

Klaas Jan,

Dank voor je blog over albumhoezen! Inderdaad ware kunststukjes! Ik weet dat jij een professionele collage hebt laten maken, ook op IG heb je een soort van collages gemaakt! Dat inspireerd mij, dat ga ik misschien ook wel doen en dan met de context van je blog (een albumhoes zegt iets over een artiest) als uitgangspunt!

Fijne zondag!
P.s. Exacte timing ook van het plaatsen van je blog! :-)

Datum: 15-03-2015

Door: KJ

Onderwerp: Re:Albumhoezen

Gaaf wanneer ik je met mijn blog kan inspireren tot vervolgacties. Ik ben benieuwd! Prettige zondag!

Datum: 08-03-2015

Door: Gert de Leeuw

Onderwerp: Glennis en Amstel

Goedendag Klaas Jan, veel te lang geleden dat ik op je blog een reactie gaf.
Vandaag was Glennis Grace 'onderwerp van gesprek'. Naast dat ik haar een geweldige zangeres vind ben ik het roerend met je eens dat ze zich in haar eigen werk meer zou moeten ontplooien! Echter je opmerking aangaande 'Vr v Amste Live' 'meezingers' etc! Prachtig! Ik ben er niet bij geweest maar ik kan mij er een 'voorstelling' bij maken. @hoe doe je jezelf tekort!
Fijne dag!
Mvg,
Gert

Datum: 25-01-2015

Door: Gert de Leeuw

Onderwerp: Hooray! Say What!

Wederom prachtig 'graafwerk' heer Dijkstra! Ik ga het bewuste moment bij Ellen checken! Echter wat ik misschien wel het leukste vind van je verhaal is de drie 'Say what' nummers.
Laat ik nu net van deze drie gistermiddag de plaat van de Sugerhill Gang in huis krijgen! Een echte hiphop klassieker welke waarvan men wel zegt dat dit de basis van de hedendaagse hiphop is geweest. Afijn, vandaag ga ik hem schoonmaken en draaien! En laat ik dan ook Rick James en Salt n' Peppa maar eens uit de kast trekken!
Bedankt en een fijne zondag!

Datum: 25-01-2015

Door: KJ

Onderwerp: Re:Hooray! Say What!

Ik zeg het wel vaker: toeval bestaat niet! Sugarhill Gang en white lines van Melle Mel is ook zo lekker. Als je dan toch gaat you tuben: Check ook de clip die bij het Rick James zit. Zooo fout, echt lachen. Prettige zondag.

Datum: 25-01-2015

Door: Gert de Leeuw

Onderwerp: Re:Re:Hooray! Say What!

Haha, schitterend dit! Volgens mij zit jij ook opInstagram! RJ ga ik nu checken! Top!

Datum: 25-01-2015

Door: Gert de Leeuw

Onderwerp: Re:Re:Hooray! Say What!

Idd een hele foute jaren 80 clip! De bewegingen, die telefoon

Datum: 14-01-2015

Door: Gert de Leeuw

Onderwerp: Het regent zonnestralen

Klaas Jan,

Verrassend om Acda & de Munnik in je blog te ontmoeten! Nu ik dat schrijf denk ik nee Gert, niet verrassend! KJ is breed georienteerd en dit stukje cultuur hoort er dan ook gewoon bij in je repertoire. En niets menselijks is mij vreemd want van de weinige cd's die ik nog bezit is 'naar huis' van A&M nog steeds i. Mijn bezit! Draaien maar! Wel in de auto want in huis hebben we geen cd-speler! En dan 'Herman', held, cult figuur, never out of mind!
Keep up the good work KJ!

Datum: 14-01-2015

Door: KJ

Onderwerp: Re:Het regent zonnestralen

Ha, je hebt het gastenboek gevonden Gert. Grappig dat jij de cd ook hebt! Je hebt direct de primeur van mijn nieuwe blog. Omdat ik vandaag een dagje vrij was had ik hem alvast geschreven. Zondag ga ik de link delen.

Datum: 11-11-2014

Door: Andrea

Onderwerp: jouw blog gedeeld The Gathering

Hallo Klaas Jan,
Ik heb jouw blog op de fansite van The Gathering gezet ook in het Engels. Ik vond het zo mooi omschreven dat ik de buitenlandse fans het ook wilde laten lezen. Hier de link https://www.facebook.com/groups/322993544552374/337450513106677/?notif_t=group_comment
Je naam staat vermeld
Groetjes Andrea

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Nieuw bericht